Az image egy vállalatnak, egy településnek, bármilyen civil szervezetnek az a képe, amelynek alapján megszületik róla a környezetének összbenyomása és véleménye. Az image akkor hatásos, ha hangulati elemeivel pozitív összbenyomást ad, mindemellett mindenki mástól jól megkülönböztet. Jellemvonásai, karaktere a megcélozni kívánt célcsoport jellemzőinek és életstílusának megfelel.
Ha ránk bízza azt, hogy cége, települése, szervezete milyen arculattal lépjen a világ elé, akkor mi legjobb tudásunkat adva állunk szolgálatára. Teljes arculat tervet készítünk, a levélpapírtól a web-es megjelenésig, névjegykártyáktól a prospektusokig az Ön igényeinek figyelembevételével!

Cégünk fő tevékenysége EU-s pályázati projektek kommunikációs feladatainak teljeskörű kivitelezése az arculati kézikönyv alapján. A projekttábláktól, az sajtótájékoztatón át a kommunikációs terv elkészítéséig minden a kommunikációs terhet át tudunk vállalni a kedvezményezettől.
Büszkén kijelenthetjük hogy több befogadott és lezárult pályázatunk van, és kommunikációs okból nem kellet kiegészítést végeznünk!